Kauneus Ateljé Eevakaisan käyttämät tuotesarjat

Hoitolassamme käytetyt tuotesarjat on valittu niiden laadun ja monipuolisuuden perusteella. Hoidot suunnittelemme tarpeidesi mukaan – puhdistuksesta hoitoon ja kosteutukseen. Meiltä voit ostaa myös juuri sinun ihollesi sopivat kotihoitotuotteet.

BTB13 ihonhoitosarja

Suomalainen ammatikosmetiikkasarja, jossa on tutkitusti vaikuttavat tehoaineet. Sarjan keskeisin vaikuttava aine on patentoitu BTB13-yhdiste, joka koostuu l-karnitiini aminohaposta (BT) ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). BTB13-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista ja parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman.

lue lisää

Ekopharma Helsinki – luonnonmukaisuutta arvostavalle

Suomalainen luonnonkosmetiikkasarja Ekopharma Helsinki käyttää tuotteissaan kotimaisia marjoja: vadelmaa, mustaherukkaa, karpaloa ja tyrniä. Sarjasta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille myös herkkäihoisille ja allergikoille.  Kasvohoidoissa käytetään sekä BTB13 että Ekopharman tuotteita ja molempien sarjojen kotihoitotuotteet ovat myynnissä hoitolassa.

lue lisää

Kauniit ja laadukkaat ARTDECO -meikit

Kauniit ja kestävät juhlameikit syntyvät ARTDECO -meikeillä. Hoitolassamme myydään kaikkia yleisimpiä meikkituotteita kuten ripsivärejä, huulipunia, luomivärejä, puutereita, meikkivoiteita, valokyniä ja kulmatuotteita sekä erikoistuotteita meikin pohjustukseen. Tuotteiden valinnassa sinua auttaa ammattitaitoinen sky- kosmetologi& meikkaaja-maskeeraaja Eevakaisa Maarala.

Lue lisää