Kauneus Ateljé Eevakaisan käyttämät tuotesarjat

Hoitolassamme käytetyt tuotesarjat on valittu niiden laadun ja monipuolisuuden perusteella. Hoidot suunnittelemme tarpeidesi mukaan – puhdistuksesta hoitoon ja kosteutukseen. Meiltä voit ostaa myös juuri sinun ihollesi sopivat kotihoitotuotteet.

Academie – laatua ja perinteitä

Ranskalainen Academie on laadukas ja pitkät perinteet omaava hoitosarja kaikille ihotyypeille. Academien tuotteet ovat hoitolassamme pääasiassa tilaustuotteita.

lue lisää

Ekopharma Helsinki – luonnonmukaisuutta arvostavalle

Suomalainen luonnonkosmetiikkasarja Ekopharma Helsinki käyttää tuotteissaan kotimaisia marjoja: vadelmaa, mustaherukkaa, karpaloa ja tyrniä. Sarjasta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille myös herkkäihoisille ja allergikoille. Hoitolassamme hoidot tehdään suurimmaksi osaksi Ekopharman tuotteilla. Ekopharman tuotteet ovat myös myynnissä hoitolassa.

lue lisää

Kauniit ja laadukkaat ARTDECO -meikit

Kauniit ja kestävät juhlameikit syntyvät ARTDECO -meikeillä. Hoitolassamme myydään kaikkia yleisimpiä meikkituotteita kuten ripsivärejä, huulipunia, luomivärejä, puutereita, meikkivoiteita, valokyniä, kulmatuotteita ja erikoistuotteita meikin pohjustukseen. Tuotteiden valinnassa sinua auttaa ammattitaitoinen kosmetologi& meikkaaja-maskeeraaja Eevakaisa.

Lue lisää